Fraud Blocker Mezoterapija lica, Dr Sinicki

Mezoterapija lica

Mezoterapija lica | Dr Sinicki

Cilj mezoterapije u procesu podmlađivanja kože lica jeste povećanje aktivnosti fibroblasta. ćelija odgovornih za produkciju kolagena. elastina i hijalurona u koži kao i aplikacija pune koncentracije aktivnih supstanci neophodnih za obnavljanje zdrave i mladalačke kože. Sa ponavljanjem procedura smanjuje se dubina bora. povećava se količina kolagena, a samim tim se popravlja i tonus kože. Efekat se postize već nakon prvog tretmana i to je razlog sto je ova metoda podmlađivanja sve popularnija.

U našem centru dr Sinicki estetik centru se primenjuju savremene metode mezoterapije: mesoglow, mesolift i streching lica.

MESOGLOW ili holivudski sjaj - predstavlja primenu mezoterapijskih koktela koji koži lica, vrata i dekoltea daju svežinu, elastičnost i sjaj, ali istovremeno ublažavaju postojeće bore i preveniraju mogućnost nastanka novih.

MESOLIFT-predstavlja primenu mezoterapijskih koktela koji pored toga sto koži daju sjaj, svežinu i hidrataciju, imaju i efekat liftinga.

STRECHING-primenjuje se na koži lica i celog tela. Dovodi do vraćanja tonusa i zatezanja opuštene kože čiji uzroci mogu biti nagli gubitak kilograma, proces starenja. porođaj, hirurške intervencije...

HAIR LOST CONTROL - predstavlja primenu mezoterapije za rešavanje opadanja kose i proređenog i slabog vlasišta.

Ordinacija Dr Sinicki

Da biste zakazali pregled, molimo vas da nas kontaktirate na dole navedene kontakte, neko od naših članova će vam rado pomoći. Ako imate hitnu medicinsku pomoć, pozovite 011/24-48-172, 011/45-11-669 ili 064/92-22-082.

Adresa: Đorđa Vajferta 66
11000 Beograd, Vračar

Telefon:
011/24-48-172
011/45-11-669
064/92-22-082

E-mail: mailto:ordinacija@drsinicki.rs

Zakažite pregled

Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušaje ponovo kasnije.