Fraud Blocker Biorezonantni skener, Dr Sinicki

Biorezonantni skener

dr Vladimir Sinicki spec.radiologije i kvantne medicine | As medicus dr Vladimir Sinicki
spec.radiologije i kvantne medicine

Kako izgleda biorezonantna dijagnostika i ko sve može da se pregleda ?

Biorezonantni pregled podrazumeva snimanje aparatom koji se zove biorezonantni skener,kojim se - u 3D tehnologiji - dijagnostikuju oboljenja svih organa i sistema, a posebna prednost biorezonantnog pregleda je to što može dijagnostikovati bolesti u svim etapama od zdravlja do bolesti(počevši od najranijih faza).

Biorezonantni pregled je pogodan za sve uzraste,nema starosnih granica,bezbedan je I komforan,te se mogu pregledati I deca I trudnice.Biorezonantnim skenerom mogu se pregledati osobe koje žele preventivno da kontrolišu stanje svog organizma, kao i oni koji imaju određene tegobe . Na ovakav način snimaju se svi organi i sistemi organa,kompletna cirkulacija I inervacija,kao I kostano zglobni sistem I uspešno se dijagnostikuju oboljenja,njihovi uzroci i potencijalni rizici.

Koja su glavne prednosti biorezonantnog pregleda?

Glavna prednost biorezonantnog pregleda, pored kompletne dijagnostike celog organizima je to ,da je ovaj tip pregleda u potpunosi bezbolan, neškodljiv po ljudski organizam i precizan do te mere da može dijagnostikovati oboljenja,predispoziciju za oboljenja,zatim bolesti u ranoj fazi,kada se konvencionalnim dijagnostickim metodama jos ne mogu otkriti, što je glavna karakteristika svih pregleda kvantne medicine. Biorezonantni pregled odlikuje i to što je fokusiran na stanje kompletnog organizma i njegovog dovođenja u ravnotežu, bez štetnih zračenja, ulazaka u zatvoreni prostor,upotrebu kontrasta I neprijatnih intervencija.

Kako izgleda biorezonantni pregled?

Biorezonantni pregled ne zahteva posebne pripreme, a bezbedan je za sva starosna doba,ukljucujuci I decu I trudnice. Snimanjem biorezonantnim skenerom kompletnog organizma, registrujemo poremećaje tkiva i organa i na taj način možemo da otkrijemo predispoziciju za nastanak oboljenja, početne faze oboljenja ili već uznapredovalu bolest.

Koje se sve bolesti se mogu dijagnostikovati biorezonantnim pregledom?

Biorezonantni pregled obuhvata snimanje kompletnog organizma biorezonantnim skenerom, svi organi I sistemi organa. Pregleda se celo telo - glava i vrat,štitasta žlezda, dojke, srce, pluća, jetra,pankreas,slezina,gastointestinalni trakt uključujući i želudac, tanko i debelo crevo bez invazivnih dijagnostičkih procedura kao što su gastroskopija i kolonoskopija, zatim se pregledom obuhvata i urogenitalni trakt, kompletna cirkulacija, kompletna inervacija kao i koštano-zglobni sistem. Regiistruje prisustvo virusa,bakterija I parazita.Nakon pregleda stiče se uvid u kompletno zdravstveno stanje pacijenta.

Koja je cena biorezonantnog pregleda?

Kada uzmemo u obzir da sam biorezonantni pregled zamenjuje više različitih specijalističkih pregleda ,ako tu dodamo razna čekanja i zakazivana, razna snimanja i testiranja, cena biorezonantnog pregleda se višestruko isplati, pogotovo kada imamo u vidu da ovom dijagnostikom dobijamo jedan kompletan sistematski pregled.Ukoliko vas zanima koliko košta biorezonantni pregled, cene možete pogledati klikom OVDE

Ordinacija Dr Sinicki

Da biste zakazali pregled, molimo vas da nas kontaktirate na dole navedene kontakte, neko od naših članova će vam rado pomoći.

Adresa: Đorđa Vajferta 66
11000 Beograd, Vračar

Telefon:
011/24-48-172
011/45-11-669
064/92-22-082

E-mail: mailto:ordinacija@drsinicki.rs

Zakažite pregled

Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušaje ponovo kasnije.